maandag 24 januari 2022
FN TOP add

Royal van Zanten breidt Charmelia-serie uit

Royal van Zanten breidt Charmelia-serie uit

Veredelaar Royal van Zanten breidt de Charmelia-serie opnieuw uit. In week 25 introduceert de veredelaar Royal samen met Together2Grow een gele variant, de Charmelia Yellow.

Na het succes van Charmelia Pink, White en Blush is het volgens Royal van Zanten tijd om zonnig geel aan de serie toe te voegen. De opvallende kleur zou bezig zijn met een comeback nu ook Illuminating - verlichtend geel - uitgeroepen is tot Pantonekleur van 2021.

"Met de introductie van Charmelia Yellow is het mogelijk om stralend gele boeketten te maken die perfect aansluiten bij de laatste trends, maar ook aan de behoefte aan blijheid, vriendelijkheid en optimisme", aldus Royal van Zanten.

Net als Charmelia Pink, White en Blush heeft Yellow een betoverend uiterlijk, een rijke bloei en een uitzonderlijk lang vaasleven. Charmelia blijft volgens de veredelaar tot wel 21 dagen fris en stralend op de vaas.  

Chermelia Yellow is vanaf week 25 te verkrijgen via de koppelingen van Decorum kweker Together2Grow en is na de zomer ook verkrijgbaar via Royal FloraHolland.
 


Leandra de Boef | 25-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 Evanthia Tanacetum


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS