zaterdag 25 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Summer of Innovation van World Horti Center vanwege verbouwing volledig digitaal

Summer of Innovation van World Horti Center vanwege verbouwing volledig digitaal
De derde editie van de Summer of Innovation van World Horti Center (WHC) zal volledig digitaal plaatsvinden. Iedere zomer viert WHC alle innovaties die de tuinbouwsector rijk is. Ook de derde editie van Summer of Innovation staat in het teken van vernieuwing in de sector. 
 
Anders dan de vorige twee jaargangen is echter dat de Summer of Innovation 2021 volledig online gehouden wordt. Niet vanwege corona, maar in verband met een grootscheepse verbouwing van de eerste verdieping van World Horti Center. 
 
 
Online zal WHC de hele zomer aandacht besteden aan innovaties in de glastuinbouw. "De Nederlandse glastuinbouwsector staat wereldwijd bekend als innovatief en oplossingsgericht en heeft om deze reden een sterke globale positie. WHC vindt het daarom belangrijk om nieuwe producten, trends en ontwikkelingen in de spotlight te zetten, elk jaar weer. Innovaties vinden constant plaats, op allerlei plekken in de Nederlandse tuinbouwketen en het is goed om hiermee zo breed mogelijk naar buiten te treden."
 
Wie niks wil missen van de Summer of Innovation 2021 doet er goed aan World Horti Center te volgen op Facebook, LinkedIn en YouTube. Daar zullen de innovaties op diverse manieren getoond worden.

25-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS