zaterdag 25 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

HortiHeroes organiseert vierde HeroFestival samen met Rabo Food Forward

HortiHeroes organiseert vierde HeroFestival samen met Rabo Food Forward

HortiHeroes organiseert op 8 juli 2021 het vierde HeroFestival. Dit keer in samenwerking met Rabo Food Forward. De vierde editie vindt zowel online als offline plaats vanuit de Greenhouse Studio. Het thema is dit jaar Seeding the Future.

Tijdens het HeroFestival komen koplopers, toekomstmakers, startups, scale-ups, intrapreneurs en future leaders van binnen en buiten de Food & Flower industrie samen om innovatie in de Food & Flower industrie te versnellen.

Het programma bestaat dit jaar uit drie onderdelen met sprekers van onder andere SV.CO, AppHarvest, Rabobank, Rijk Zwaan, LocalTea en Growx. Voor het eerst dit jaar is er een speciaal programma voor studenten en starters, waarbij zij de kansen in de Food & Flower industrie kunnen ervaren door de ‘ogen’ van gepassioneerde ondernemers en young professionals uit de sector.

“Heel mooi om dit jaar een nieuwe groep hbo en wo toekomstmakers te enthousiasmeren tijdens het HeroFestival en tegelijk te juichen voor de HortiHeroes en Food Forward helden die nu al het verschil in deze gave Food & Flower industrie maken", aldus Puck van Holsteijn, Directeur van HortiHeroes.

Ook betreden de helden van het HortiHeroes Intrapreneurship Programma het (virtuele) podium om de concepten te presenteren waar zij de afgelopen maanden keihard aan gewerkt hebben. De jury - bestaande uit vooraanstaande vernieuwers uit de sector - kiest uit deze concepten wie de hoofdprijs van €10.000,- wint om te investeren in hun startup of innovatietraject.

Het laatste onderdeel van het HeroFestival start in de avond. De afgelopen maanden hebben 15 deelnemers, van producent tot consument, deelgenomen aan het Rabo Food Forward programma. Samen hebben zij toegewerkt naar drie innovatieve voedseloplossingen die ze op 8 juli zullen pitchen aan ervaren experts en het kijkend publiek.


Redactie Floranews | 23-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS