dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Nieuwe rassen en trends goed ontvangen tijdens Sion Open June Digital Edition

Nieuwe rassen en trends goed ontvangen tijdens Sion Open June Digital Edition

Van 7 tot en met 18 juni vond de Sion Open plaats. Bezoekers konden binnen een afgesproken tijdslot een bezoek aan het bedrijf brengen en voor buitenlandse relaties was er een persoonlijke digitale tour. De veredelaar heeft veel positieve reacties mogen ontvangen.

“Met name het ruime assortiment en het maatwerk programma werden zowel in binnen- als buitenland gewaardeerd. Met meer dan 200 bloeiende rassen was er veel te zien en te beoordelen”, vertelt Randy van Paassen, accountmanager bij Sion. “Na alle beperkingen waarderen onze klanten fysieke afspraken des te meer, maar ook onze digitale afspraken konden op positieve reacties rekenen. Desondanks kijken we uit naar het moment dat wij ook onze buitenlandse klanten weer op het bedrijf mogen verwelkomen.”

Ook was er volgens de veredelaar de nodige aandacht voor de drie nieuwe trends in het Sion Trend Lab. 'Amazing Orchid Love' voert de bezoeker mee in een wereld vol fantasie en romantiek. Als tegenhanger van dit extravagante thema is er 'True Orchid Love' waar nature meets design: we realiseren ons meer en meer dat we de manier waarop we de aarde behandelen zal moeten veranderen. Na alle beperkingen en lock downs snakt de consument des te meer naar gezelligheid, rumoer en party! In het thema 'Celebrate Orchid Love’ combineert men inspiratie vanuit de hele wereld perfect met de feestelijkheid van de orchidee.

De bezoekers gingen vol inspiratie en nieuwe ideeën de deur uit. Het Sion Trend Lab is jaarrond geopend.
 


22-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS