zaterdag 25 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Dummen Orange en Jan Spek Rozen breiden samenwerking uit

Dummen Orange en Jan Spek Rozen breiden samenwerking uit

Dümmen Orange gaat optreden als exclusief agent voor Jan Spek Rozen in Japan, Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland. De veredelaar was al agent in een aantal Europese landen en in Kenia, Ethiopië, Colombia en Brazilië. De twee bedrijven werken als sinds 2006 samen.

Voor beide veredelaars staan de synergievoordelen die uit deze gezamenlijke overeenkomst voortvloeien centraal. Voor Dümmen Orange zijn de snijrozen van Jan Spek Rozen een passende aanvulling op het eigen assortiment. Voor Jan Spek Rozen zijn het omvangrijke verkoopapparaat en de vermeerderingscapaciteiten van Dümmen Orange aantrekkelijk.

Dümmen Orange is veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. Het bedrijf beschikt over een R&D team dat innovatieve producten met toegevoegde waarde voor klanten ontwikkelt. 

Jan Spek Rozen uit Boskoop bestaat ruim 130 jaar en is de tweede oudste veredelaar ter wereld. Het bedrijf richt zich uitsluitend op de veredeling van rozen en heeft in dat segment een stevige reputatie opgebouwd. Bekende namen uit het assortiment van Jan Spek Rozen zijn Hera, Penny Lane, Sophia Loren, Doris Day, Patz en Hearts.


Redactie Floranews | 22-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS