dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Nieuwe Belgische vakbeurs voor sierteelt- en decoratiesector

Nieuwe Belgische vakbeurs voor sierteelt- en decoratiesector

Op 29 en 30 augustus wordt in Brussel een nieuwe tweedaagse beurs georganiseerd voor de sierteelt- en decoratiesector. De Eurodeco Brussels wordt georganiseerd door IJv-Ifas vzw in samenwerking met KUFB (Koninklijke Unie van de Floristen van België). De beurs voor de sierteelt- en decoratiesector zal Eurodeco Brussels gaan heten.

EuroDeco is een tweedaagse vakbeurs voor professionals die actief zijn in de sierteelt- en decoratiesector. Toeleveranciers uit de sierteelt- en decoratiesector presenteren er hun assortiment aan bloemisten, tuincentra, decoratiewinkels uit de gehele Benelux.

Professionals samenbrengen zodat ze zich kunnen informeren, nieuwe trends kunnen ontdekken en leren van elkaar, dat is het doel van de vakbeurs EuroDeco. Zo kunnen alle ondernemers en afnemers hun toeleveranciers ontmoeten, hun samenwerking verstevigen, nieuwe afspraken maken en nieuwe producten ontdekken.

De datum van deze twee-daagse beurs is zo gekozen dat alle professionals in de sector van de sierteelt en de decoratiesector het event kunnen bezoeken. 

 


Redactie Floranews | 18-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS