dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Thursd Online Trade Fair 2021 Summer Edition van start

Thursd Online Trade Fair 2021 Summer Edition van start

Van 17 tot en met 23 juni organiseert internationaal online platform Thursd de Online Trade Fair Summer Edition (#TOTF2021). De redenen waarom veel partijen (opnieuw) meedoen aan de Thursd Online Trade Fair, zijn volgens Editor in Chief Arnold Wittkamp de laagdrempeligheid en het bereik.

“Voor een fractie van de kosten van een fysieke beurs kan de hele wereld je zien, van veredelaars en kwekers tot bloemisten en consumenten. We zijn blij met het lijstje internationale topnamen dat zich graag op Thursd laat zien, waaronder veredelaars Dümmen Orange, Floricultura en Roses Forever, en kwekers(groepen) Rosaprima, My Peony Society en Marginpar", aldus Wittkamp. "En natuurlijk is er met bedrijven zoals Koen Pack, Cinefleur en Signify plaats voor de industrie rondom de sierteelt.”

De Thursd-homepagina is de beursvloer, waar de bezoeker een stand ‘binnenloopt’ door erop te klikken. Standhouders profileren hier hun bedrijf, producten en diensten. Arnold Wittkamp: “Kom dus vooral kijken op de TOTF2021 Summer Edition. Dit is de gemakkelijkste manier om vanuit je comfortabele stoel te zien wat voor moois en nieuws er deze zomer wordt aangeboden. Met één simpele handbeweging of klik ben je weer helemaal bij.”

Thursd is inmiddels een bekend internationaal mediaplatform met bezoekers van over de hele wereld. Volgens Wittkamp wordt het platform elke maand door ruim 160.000 mensen bezocht. Daarnaast worden wekelijks 55.000 mensen bereikt met de nieuwsbrieven, en met een IPM van 15,6 lukt het om op Facebook maandelijks ruim 500.000 mensen te bereiken. De bezoekers van de Thursd-website komen uit 90 landen, waarbij de VS, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk voor ruim 70% van de bezoekers zorgen.

 


Redactie Floranews | 17-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS