dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Decorum Summer Fair in beeld

Decorum Summer Fair in beeld

Op woensdag 16 juni organiseerde Decorum de Summer Fair bij kweker WF Leenen. Op de eerste Decorum bloemenbeurs van 2021 lieten 24 bloemenkwekers hun assortiment zien, waaronder zeven noviteiten.

Bekijk hier onze volledige fotoreportage van de Summer Fair.

Eén van de pijlers van Decorum is innovatie op allerlei gebieden, van teelt tot techniek en van vernieuwing van processen tot het verbeteringen op het gebied van commercie. "Dit is dé manier om relevant te zijn en te blijven voor klanten in binnen- en buitenland. Daarom hechten we veel waarde aan noviteiten. Door het creëren van nieuwe producten blijft het merk zichtbaar en kan het inspelen op trends en behoeften van de markt. Het merk is dan ook trots op de volgende zeven noviteiten, die tijdens de Summer Fair gepresenteerd worden."

De Summer Fair noviteiten zijn Chrysant geplozen Borg en Chrysant geplozen Topspin van Arcadia, Lisianthus Arena Giant White en Lisianthus Exotic Pink van Montana Lisianthus, Charmelia Yellow, Florinca Coral en Alstroemeria Virgin Queen van Together2Grow.
 


Leandra de Boef | 16-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS