zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Groene Zetel voor Team Westland Break Out

Groene Zetel voor Team Westland Break Out

Op zaterdag 19 juni aanstaande staat op het Marktplein in ‘s-Gravenzande een enorme 'Groene Zetel'. Deze verwijst naar de prachtige en gezonde producten die het Westland voortbrengt. Hij wordt 19 juni geplaatst ter ondersteuning van de Team Westland Break Out actie. Iedereen die dat wil, kan zaterdag tegen een kleine vergoeding op de foto of verse regionale producten kopen. De opbrengst komt volledige ten gunste van Team Westland.

Op de Groene Zetel v.l.n.r.: Jenny Vermeer, Janice de Jong, Anja van der Eijk en Pieter Immerzeel

De Break Out-dag is voor Team Westland een nieuwe start na de onderbreking door corona. Hierdoor zijn veel acties voor het goede doel niet doorgegaan. Tijd voor een nieuw begin. Team Westland wil met de Break Out actie zoveel mogelijk mensen in het Westland in beweging zien te krijgen. In alle kernen van het Westland zijn worden routes aangeboden om te wandelen, fietsen of hard te lopen. Ook wordt er een 100 kilometer fietstocht uitgezet. Langs die routes hoopt Team Westland op zoveel mogelijk suppor vanuit onder andere bedrijven, winkels en particulieren.

De Groene Zetel is slechts één van de vele acties die op 'Break Out'-dag voor Team Westland worden georganiseerd. Bekijk hier het hele overzicht.

 


Redactie Floranews | 16-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS