zondag 25 juli 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Plantion en VBW organiseren vierde livestreamevent: Inspelen op de bewuste consument

Plantion en VBW organiseren vierde livestreamevent: Inspelen op de bewuste consument

Plantion, Groothandelscentrum Plantion en VBW organiseren op dinsdagavond 22 juni een livestream Inspelen op de bewuste consument. ‘Als het groener kan, doe het dan’, zo redeneren steeds meer consumenten. In de supermarkt, de kledingzaak en het autobedrijf, maar ook in de bloemenwinkel en het tuincentrum. Wie is die bewuste consument en hoe kan de detaillist inspelen op de groeiende behoefte aan duurzame bloemen en planten? Vragen die centraal staan tijdens het livestreamevent.

Het, inmiddels vierde livestreamevent van de initiatiefnemers, zoomt in op de kenmerken en wensen van ‘de bewuste consument van nu’. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in het koopgedrag van mensen. Gastsprekers geven tips over hoe bloemen- en plantendetaillisten op deze ontwikkeling kunnen inhaken. Welke rol kan bijvoorbeeld het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist vervullen? Hoe kom je bij de bewuste consument in beeld. En welke ondersteuning kunnen Plantion, VBW en Groothandelscentrum Plantion hierin bieden?

Talkshow

Het event vindt 22 juni plaats op het sfeervolle plein van Groothandelscentrum Plantion in Ede en heeft een ‘talkshow-achtige’ opzet. Presentator Krijn Schuitemaker voert aan tafel korte gesprekken met verschillende gasten uit de sierteeltsector. Regelmatig worden video’s ingestart en Schuitemaker zal ook kijkersvragen doorspelen. Ter inspiratie verzorgen de finalisten van het NK junioren Bloemsierkunst bloemwerken voor de bewuste consument.

De inspirerende en informatieve livestreams trekken in totaal steeds enkele duizenden kijkers en zijn daarmee volgens de initiatiefnemers een schot in de roos. Het event wordt live uitgezonden via de Facebook- en YouTubepagina’s van de initiatiefnemers. Op een later moment (terug)kijken is ook mogelijk via de website van VBW. 


15-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107WERKENBIJGGRS


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS