zondag 2 oktober 2022
FN TOP logo FN TOP add

Floritec lanceert nieuwe eigentijdse uitstraling tijdens bloeiproeven

Floritec lanceert nieuwe eigentijdse uitstraling tijdens bloeiproeven

Veredelaar Floritec introduceert deze week tijdens de bloeiproeven trots haar volledig nieuwe uitstraling. Het nieuwe eigentijdse logo is een vingerafdruk, die symbool staat voor de nauwe samenwerking met klanten en partners. "Het logo staat voor maatwerk en korte lijnen. Voor het wereldwijd geluk brengen met mooie rassen chrysant, potaster en potcelosia. Én voor innovatie en het DNA van Floritec."

Naast een nieuwe logo is ook gekozen voor een aanpassing van de slogan van "Breeding by Design" naar "Customized Breeding". "De oude slogan bleek voor meerdere uitleg vatbaar, zowel intern als extern. In de kern levert Floritec maatwerk: we veredelen in nauw overleg met onze klanten rassen op locatie, zodat ze specifiek aansluiten bij de klimaat- en teeltomstandigheden van de betreffende klant", , legt marketing & communicatiespecialist Daphne Hoogeveen uit. "Een service waarmee we ons onderscheiden én die erg gewaardeerd wordt door klanten. De slogan Customized Breeding sluit hier naadloos bij aan”.

 

Ook is er een compleet nieuwe website online met een belangrijke plek voor het assortiment. Er is een uitgebreid filter met data rondom de rassen, zoals regio’s, kleuren, bloemgrootte en technische specificaties zoals groeikracht en reactietijd. De website is op dit moment beschikbaar in het Engels en Nederlands. Binnenkort volgen vertalingen naar het Russisch en Spaans.

De bloeiproeven én de nieuwe uitstraling zijn op afspraak te bezichtigen in Monster en Bleiswijk van dinsdag 15 juni t/m donderdag 17 juni van 08.30 – 17.00 uur.


Leandra de Boef | 14-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS