maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Rozenkwekers Berg RoseS en Nice2get! bundelen krachten

Rozenkwekers Berg RoseS en Nice2get! bundelen krachten

Rozenkwekers Berg RoseS en Nice2get! gaan een commerciële samenwerking aan. De twee bedrijven met hetzelfde DNA, hanteren al jaren dezelfde kernwaarden hanteren: het telen van de roos als kwaliteitsproduct en deze snel en vers leveren.

Met de verandering van de sierteeltmarkt naar een steeds meer vraaggestuurde markt hebben de twee rozenbedrijven besloten per 14 juni 2021 de krachten te bundelen. Per die datum wordt het brede assortiment als pakket aangeboden via Berg RoseS, waardoor het bedrijf het meest complete en exclusieve assortiment van grootbloemige rozen beschikbaar heeft.Een aantal soorten uit het brede assortiment zijn Avalanche+ soorten, Buttercup, Clarence+ en Miss Piggy+. Maar ook Aqua!, Bellini!, Fifth Avenue! en nieuwkomer Caprera.

Door de centraal gelegen locaties in Nieuwveen en Delfgauw kan er blijvend snel en vers geleverd worden. Een werkwijze waardoor schaalvoordelen ontstaan, die voor klanten terug te zien zijn in de hoogste servicegraad en een volledige ontzorging van hun order.

 


Leandra de Boef | 10-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws



2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS