woensdag 23 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Jerome Lebecque CEO van IFG Cresco/ Phormium

Jerome Lebecque CEO van IFG Cresco/ Phormium

Sinds begin mei is Jérôme Lebecque CEO van IFG Cresco, onderdeel van de Zweedse PLC Duroc Group. IFG Cresco is in de sector vooral bekend met het merk Phormium. Het is een wereldspeler op het gebied van schermdoeken voor kassen, heavy-duty weefsels voor de champignonindustrie en bio-based gronddoeken voor landscaping en wijnbouw.

"In eerste instantie wil ik de internationale groei van Phormium ondersteunen en versnellen met focus op Noord- en Zuid-Amerika en Azië. Daarnaast blijven we ook volop inzetten op productontwikkeling om de snel evoluerende industriële, hoogtechnologische tuinbouwmarkt te kunnen bedienen met aangepaste oplossingen", aldus Lebecque.

Lebecque heeft een internationaal trackrecord met een focus op strategisch productiemanagement, business development en sales- en marketing management. Zo stond hij voor de Bekaert Group onder andere aan het hoofd van achtereenvolgens de Turkse en de South East-Asia/Oceania fabrieken.

 


Redactie Floranews | 10-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS