zondag 26 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Digitale en fysieke Sion Open June Edition

Digitale en fysieke Sion Open June Edition

Week 23/24 staat bij Sion traditiegetrouw in het teken van de open dagen. Ook dit jaar presenteert de veredelaar ruim 200 rassen in bloei, waaronder Top Models, New Arrivals en Testrassen. Naast de rassen uit eigen collectie presenteert het bedrijf ook rassen van andere veredelaars: CJ Orchids, Clone, Hark/Bremkens, Piko Breeding, Roenbaek en Ter Laak Orchids. De open dagen vinden plaats in lijn met de huidige situatie en maatregelen rondom de corona pandemie. Ze zijn uitsluitend toegankelijk voor vakgenoten en op afspraak.

Er is ook aandacht voor de internationale klanten; speciaal voor hen is er een persoonlijke (digitale) tour langs de nieuwste rassen en consumententrends in Sion Trend Lab. "Waar voorheen 1 of 2 personen fysiek werden ingevlogen, zie je ook daarin een ontwikkeling en houden we nu online presentaties voor 6 of meer personen, wat ook de betrokkenheid binnen een bedrijf weer vergroot, dus wat dat betreft een heel positieve ontwikkeling", vertelt Eric Moor. 

Sion heeft als missie de Phalaenopsis continu te vernieuwen om de consument te blijven verrassen. In het Sion Trend Lab inspireert het bedrijf Phalaenopsis-kwekers én hun klanten met de nieuwste rassen, trends, toepassingen en concepten. Samen met trendvertaler Sandra Könings zijn er drie fonkelnieuwe trends samengesteld. Ontsnap aan de dagelijkse realiteit en laat u meevoeren in een wereld vol fantasie en romantiek in het 'Amazing Orchid Love' thema. Als tegenhanger van dit extravagante thema is er 'True Orchid Love' waar nature meets design: we realiseren ons meer en meer dat we de manier waarop we moeder aarde behandelen zal moeten veranderen. Na alle beperkingen en lock downs snakt de consument des te meer naar gezelligheid, rumoer en party! In het thema 'Celebrate Orchid Love’ combineert men inspiratie vanuit de hele wereld perfect met de feestelijkheid van de orchidee. 


Redactie Floranews | 09-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS