woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

OK Plant lanceert Kolibri als nieuw lifestylemerk

OK Plant lanceert Kolibri als nieuw lifestylemerk
Al twaalf jaar verkoopt de kweker uit Naaldwijk 9 cm Phalaenopsis onder de naam Little Kolibri Orchids. Daar komen nu de namen Kolibri Greens en Kolibri Home bij. Tijdens de Orchid Inspiration Days lanceert OK Plant deze consumentenmerken onder het overkoepelende label Kolibri Company. Een strategische stap waarmee de kweker een stevig consumentenmerk in de markt wil zetten bij de groene vakhandel. 

Uit recent onderzoek zou naar voren gekomen zijn dat retailers, handel en toeleveranciers dit merk benoemen als een van de succesvolste consumentenmerken in de planten business. “Met de introductie van het overkoepelende label Kolibri Company brengen we het consumentenmerk Kolibri naar een hoger niveau en vergroten we ons producten- en dienstenpakket”, vertelt Desiree Olsthoorn, eigenaar van OK Plant.

“Met Kolibri Company willen wij het startpunt zijn voor een groene lifestyle, waarbij klanten hun persoonlijke keuze kunnen maken, hun huis te transformeren naar plek waar ze tot rust komen. Het label is onderverdeeld in drie consumentenmerken. Nog steeds vanuit dezelfde missie om met ‘een Kolibri’ de kracht van de natuur in huis te halen, boordevol positieve energie.”

Kolibri Orchids zijn vanaf januari 2022 behalve in 9 cm kweekpot ook beschikbaar in 12 cm. De groene planten van Kolibri Greens zijn beschikbaar in 6 en 9 cm. Kolibri Home biedt sierpotten en woonaccessoires afgestemd op de huidige interieurtrends én op elkaar. Alle producten worden voorzien van een nieuwe, eenduidige en herkenbare Kolibri-uitstraling. Zowel planten als accessoires kunnen met elkaar gemixed en gematched worden.


08-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS