dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Evanthia gaat in week 24 On Tour

Evanthia gaat in week 24 On Tour

Veredelingsbedrijf Evanthia is als deelnemer aan de FlowerTrials gewend aan flink wat aanloop in week 24. Hoewel het dit jaar allemaal anders is, zorgt de veredelaar ook dit jaar voor een bloeiend spektakel. Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni gaat Evanthia On Tour en nodigt iedereen hiervoor uit.

De Westlandse veredelaar zal elke dag in week 24 korte video's lanceren op de website ontour.evanthia.nl. In deze video's nemen Markt Managers, Sales Managers en Teeltadviseurs de kijkers mee naar verschillende locaties om het nieuwste van hun brede assortiment te laten zien en nieuwe ontwikkelingen te bespreken. Sunsation potzonnebloemen, Lavandula Cleo-Patio, het brede assortiment tropische planten en snijbloemen... alles komt aan bod.

Naast een eigen roadtrip langs veredelingslocaties, productiefaciliteiten voor jonge planten, kassen en buitenlocaties, zal Evanthia ook deelnemen aan Studio FlowerTrials. Op dinsdag 15 juni om 15:30 uur zal Marvin Grootendorst, Sales Manager van Evanthia met presentatrice Marit van Bohemen tijdens een live-uitzending dieper ingaan op potzonnebloemen en lavendel.

Wie geïnteresseerd is in een één-op-één afspraak met één van Evanthia's teamleden, is uitgenodigd om contact op te nemen met het bedrijf en een afspraak te plannen. Uiteraard rekening houdend met de huidige COVID-19 regelgeving.


Redactie Floranews | 08-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS