woensdag 23 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Nieuwe stralend witte Alstroemeria met XXL-bloemen: Virgin Queen

Nieuwe stralend witte Alstroemeria met XXL-bloemen: Virgin Queen

Royal van Zanten en Together2Grow introduceren in week 23 de nieuwe witte Alstroemeria Virgin Queen. Een opvallende verschijning dankzij de intens witte kleur en het XXL-formaat van de bloemen.

Bloemisten kunnen volgens de veredelaar door de seizoen heen alle kanten op met de Virgin Queen. Ze doet het bijvoorbeeld heel goed in frisse monoboeketten en stralend wit bruidswerk, maar ook in vrolijke trendy (pluk)boeketten. "De intens witte bloemen in groot formaat laten andere bloemen heel goed uitkomen, als een wit canvas. Zelfs één enkele steel in een hoge vaas is al een feest om naar te kijken én lang van te genieten. De bloem-, tak- en bladkwaliteit van Virgin Queen zijn uitstekend."

Kwekerij Together2Grow levert vanaf week 23 de eerste stelen Alstroemeria Virgin Queen aan op FloraHolland in Aalsmeer en Naaldwijk: in totaal 5.000 stelen per week. Vanaf week 33 start kwekerij De Hazekamp met het aanvoeren van Virgin Queen op FloraHolland in Aalsmeer, waarmee de aanvoer op deze locaties wordt verdubbeld.


Redactie Floranews | 07-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS