maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

In memoriam: Q.B. van der Slot, oud-directeur Koninklijke van der Slot Groep

In memoriam: Q.B. van der Slot, oud-directeur Koninklijke van der Slot Groep

Op vrijdag 28 mei 2021 is de heer Q.B. van der Slot, oud-directeur van Koninklijke van der Slot Groep, op 86-jarige leeftijd overleden.

De heer Van der Slot, bij velen bekend als QB, heeft in de jaren 70 aan de wieg gestaan van het Collectief Sierteelt Vervoer in de Bollenstreek en in het Westland, naar met name de toenmalige (oude) veiling Flora in Rijnsburg.

In de jaren 80 was de heer Van der Slot een pionier in het opzetten van de lijndiensten naar de Côte d’Azur, waarbij diverse bloemenwinkels en groothandelaren werden beleverd.

Midden jaren 90 heeft de heer Van der Slot het familiebedrijf overgedragen aan zijn zoon Alex van der Slot die het bedrijf verder door heeft laten groeien tot wat het nu is.
Naast zijn werkzaamheden bij Van der Slot Transport was de heer Van der Slot zeer actief in de gemeenschap van Noordwijkerhout. Jaren is hij actief geweest in de Oranjevereniging en was hij nauw betrokken bij het organiseren van vele evenementen.

Wij wensen de familie Van der Slot veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Medewerkers Koninklijke van der Slot Groep

In 2018 heeft Van der Slot haar 100-jarig bestaan gevierd waarna het in 2019 Koninklijk is onderscheiden.


Redactie Floranews | 07-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS