woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Syngenta lanceert eigen merkidentiteit voor FleuroStar-winnaar Dahlia Sincerity

Syngenta lanceert eigen merkidentiteit voor FleuroStar-winnaar Dahlia Sincerity

Vorig jaar won Syngenta Flowers met Dahlia Sincerity de FleuroStar. Sinds dat moment is de vraag naar deze Dahlia toegenomen en de stekproductie verdrievoudigd om aan de vele bestellingen te kunnen voldoen. Nu het seizoen op gang komt, heeft de veredelaar ook een eigen merkidentiteit gelanceerd voor de Sincerity.

Het merkbeeld dat voor de verkoopstimulering van Sincerity is ontwikkeld, is geïnspireerd op sterke exclusieve merken. "De enorme kleurrijke bloemen van Sincerity hebben een uitstraling van pure luxe en elegantie, dus we wilden marketingmateriaal dat de afzet in het hoge segment ondersteunt", vertelt Felicia van der Weiden, brandmanager van Syngenta Flowers. "Voor de look & feel van dit merk, inclusief het subtiele kleurengebruik en de gouden details, lieten we ons inspireren door verpakkingen voor luxueuze parfums. Tot nu toe hebben we een speciale pot en een speciaal etiket ontwikkeld. Daarnaast hebben we onze detailhandelspartners gevraagd om nog meer bijpassend point-of-sale-materiaal samen te stellen."

In harmonie met de ontwikkelde merkidentiteit zijn er lifestyle-beelden gemaakt voor gebruik in advertenties, sociale media, catalogi en nieuwsbrieven. De nazomer met haar vele grassen en neutrale tinten vormt een uitstekende achtergrond voor de indrukwekkende bloemen van deze dahlia, die een diameter van wel 20 cm kunnen bereiken.

"De foto's weerspiegelen de elegante, stijlvolle uitstraling van Sincerity. Deze dahlia ziet er niet alleen geweldig uit als solitaire plant op het balkon of terras , maar ook in de tuin. En de plant produceert zo veel bloemen dat je er rustig een paar van kunt afsnijden om in een vaas te zetten", aldus Van der Weiden.


Redactie Floranews | 04-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS