woensdag 23 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Zomerbloemen geven humeur een boost

Zomerbloemen geven humeur een boost

Bloemen geven je humeur een flinke boost. Niet voor even, maar voor de rest van de dag. De natuur zit vol wonderen, waarvan we van vele nog geen weet hebben. Wel weten we uit onderzoek dat bloemen je prettiger laten voelen. Ze verminderen angst en stress waardoor je makkelijker en lekkerder slaapt. En wist je dat ze er ook voor zorgen dat je medeleven voor anderen wordt versterkt? Niet verkeerd voor een mooi boeket bloemen.

Het zomerseizoen is de perfecte periode voor, je raadt het al, zomerbloemen. Deze seizoensbloemen versterken de beleving van dit heerlijke jaargetijde. Wie wordt daar nu niet blij van? Gladiolen, calla’s, dahlia’s en lelies zijn typische zomerbloemen. Dat komt omdat ze alleen in dit seizoen buiten groeien. Ze worden met liefde geteeld om jou een lach op je gezicht te toveren.

Toepassing

De huidige bloementrend is kleurrijk maar niet schreeuwend. Combineer bloemen met tinten die contrasteren en zet ze op een speelse manier in geometrische vazen, die je bijna dwingen om de bloemen van meerdere kanten te bekijken. Het gebruik van meerdere vazen helpt hierbij, omdat ze zorgen voor dynamiek door het hoogteverschil.

bron en beeld: iBulb

 

 


02-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS