woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Zonnige finale Pelargoniumcampagne

Zonnige finale Pelargoniumcampagne

De Nederlandse promotiecampagne voor Pelargonium is in volle gang. De campagne heeft tot nu toe geleid tot buitengewoon veel positieve aandacht in dagbladen, tijdschriften, televisie en online. Jammer feitje was alleen wel dat zomerse weer uitbleef. Nu de zon eindelijk schijnt en de temperaturen stijgen, krijgt de promotiecampagne een extra fleurige finale via sociale media en op televisie.

Via de Facebookpagina MijnGeranium en het Instagramaccount MyGeranium wordt dagelijks inspiratie gegeven aan consumenten. Ook gaan diverse influencers, onder meer via het platform Taste the Green, op pad om geraniums in hun favoriete kleuren te shoppen om vervolgens hun terras of tuin klaar te maken voor de zomer. Het resultaat wordt ter inspiratie gedeeld met hun volgers op Instagram, YouTube of op hun eigen blog.

Ook op televisie schitteren geraniums. Nadat de planten in april en mei al veelvuldig te zien waren in de Grote Tuinverbouwing is er aandacht voor geraniums in de laatste aflevering van dit tv-seizoen. Tuinman Ivo Putman inspireert door een bloemenzee te maken in de Beeldentuin in Garderen met roze, rode en witte geraniums. De uitzending is te zien op zaterdag 12 juni 2021 om 17.00 uur op SBS6.

“Ons uiteindelijke doel is om tuincentra, bloemisten, supermarkten, webshops en andere detaillisten te ondersteunen bij de verkoop van geraniums. Dat doen we enerzijds door te laten zien welke promotieactiviteiten wij ondernemen en anderzijds door het beschikbaar stellen van promotiematerialen. Bijvoorbeeld in de vorm POS-materiaal en een gratis pakket voor social media met inspirerende foto’s en content”, vertelt Jacqueline Doornekamp, projectleider in Nederland voor Pelargonium for Europe. 


01-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS