woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Vijfde Sierteelt Marketing Event verplaatst naar september

Vijfde Sierteelt Marketing Event verplaatst naar september

De voorjaarseditie van het NIMA Sierteelt Marketing Event op 2 juni gaat vanwege de huidige coronamaatregelen niet door. Organisatoren Cock van Bommel, Caroline Nederpelt en Ronald van Schie hebben besloten het centrale thema door te schuiven naar de najaarseditie op donderdag 23 september aanstaande.

Het programma van de vijfde editie van het Sierteelt Marketing Event is terug te vinden op website van het NIMA. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven.

Save the date!

De organisatoren hebben ook de zesde editie van het Sierteelt Marketing Event alvast ingepland. Deze staat op de agenda voor 31 maart 2022. Het thema voor de zesde editie zal later bekend gemaakt worden.

Vijfde sierteelt marketing event verschoven naar 23 september - Digital Marketing

De organisatie van de Sierteelt Marketing Events is in handen van de NIMA community Foodchain & Agrimarketing (FAM). Het expertiseplatform met actieve leden in de marketing binnen de foodchain en de agri-business.

Het Sierteelt Marketing Event wordt speciaal georganiseerd voor en door sierteeltmarketeers: de professionals in marketing, communicatie en sales binnen de sierteeltsector.

 


Leandra de Boef | 01-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS