maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Blooming brightly bij Syngenta Flowers deze zomer

Blooming brightly bij Syngenta Flowers deze zomer
Deze zomer is het Blooming brightly bij Syngenta Flowers. Vanwege de pandemie heeft de veredelaar de Summer Trials voornamelijk verplaatst naar een virtuele omgeving. Hier worden meer dan 900 soorten getoond, waaronder zo’n 100 nieuwe introducties van eenjarigen, vaste planten en rassen uit het Vegetalis-assortiment. De Summer Trials is een antwoord op het wegvallen van de jaarlijkse FlowerTrials.

Het Syngenta Flowers team presenteert de hoogtepunten in video's, foto's én live Webinars voor telers, retailers en andere sector-partners. Ook behoort een Coronaproof bezoek aan de Summer Trials locatie in De Lier tot de mogelijkheden.

Een must-see dit jaar is, volgens Syngenta, de nieuwe Petunia Fun House serie. "Fun House zijn dynamische petunia's met unieke bloemkleuren en patronen. Het is een leuke aanvulling op hanging basket en patio containers. Retailers houden van ongewone soorten die de aandacht van de consument trekken. Dit wordt zeker een favoriet op sociale media", vertelt petuniaveredelaar Dick van Kleinwee.

Foto: Blomsterframjandet via Syngenta Flowers Europe

Head of Marketing Europe Sandra Verlaat is blij dat klanten en relaties - virtueel - noviteiten als Fun House kunnen komen ervaren. "Dit jaar ligt de focus nog steeds op digitaal, maar we nodigen degenen die kunnen reizen uit om op afspraak bij ons in De Lier langs te komen." Eén van de producten waar Verlaat zelf bijzonder trots op is, is de bekroonde Rosebud Astrid die er prachtig uitziet en fantastische groeikwaliteiten heeft. "Of kom meer te weten over onze meest recente innovatie Xcarrier, die dit voorjaar is geïntroduceerd: een nieuwe dynamische tray om de productie- en distributiemethoden van jonge planten te optimaliseren.”

Om deel te nemen aan een Webinar kunnen mensen zich aanmelden op de speciale Blooming Brightly Summer Trials-website. De locatie in De Lier is te bezoeken op afspraak via communications.flowers@syngenta.com.
 


Redactie Floranews | 28-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS