zondag 26 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Vreugdenhil Bulbs & Plants met nieuwe huisstijl klaar voor de toekomst

Vreugdenhil Bulbs & Plants met nieuwe huisstijl klaar voor de toekomst

Vreugdenhil Bulbs & Plants lanceert vandaag, 27 mei, een nieuw logo en huisstijl. De nieuwe huisstijl van de potplanten- en bollenkwekerij sluit aan bij de vernieuwde identiteit van het bedrijf en is daarmee klaar voor de toekomst.

Bij het nieuwe logo hoort ook een nieuwe pay-off: ‘growing together’, letterlijk vertaald ‘samen groeien’. “Samenwerken is een van onze belangrijkste kernwaarden. Dit doen we intern met onze collega’s en teams, maar zeker ook extern. Denk aan onze partners, leveranciers, klanten en onze collega-Decorum-kwekers. Samenwerken zit diep in ons DNA”, aldus Jochem en Marjolijn Vreugdenhil.

Het nieuwe logo bestaat uit twee blaadjes, die samenkomen en de V vormen van Vreugdenhil Bulbs & Plants. "De hartvormige V staat voor passie, liefde en verbondenheid, wat ook belangrijke kernwaarden zijn voor ons bedrijf. We zijn enorm trots op het resultaat en gaan er de komende tijd aan werken dit verder te integreren in ons bedrijf, zodat dit ook zichtbaarder wordt.", vertelt Jari Kampert, marketing manager bij Vreugdenhil.


Redactie Floranews | 27-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS