dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Decorum organiseert fysieke Spring Fair 2021

Decorum organiseert fysieke Spring Fair 2021

Decorum organiseert dit jaar weer een fysieke beurs. Vorig jaar organiseerde het de bloeiende plantenbeurs nog digitaal, maar dit jaar vindt op 2 en 3 juni de Spring Fair fysiek plaats. De beurs wordt in de nieuwe schuur van kweker HL Hogervorst georganiseerd.

Vooral in een tijd waarbij klantcontact in mindere mate plaatsvindt, is het ook voor Decorum van belang om een zichtbare rol te blijven spelen binnen de sierteeltsector. Een event als de bloeiende plantenbeurs maakt het persoonlijke contact weer mogelijk. "Een mooi product oppakken, een kweker persoonlijk ontmoeten onder het genot van een kop koffie en de nieuwste producten ter plekke bewonderen, daar kan geen online beurs tegenop", stelt de telersvereniging.

De aanwezige Decorum kwekers zijn: Ammerlaan-Sosef, Orchios, Bernhard Orchids, Richplant, Lionplant, Sion, Duijn-Hove, SlijkermanKalanchoë, FlorXL, Ten Have Plant, Freek van der Velden, Van den Berg De Lier, H.L. Hogervorst, Van der Voort Potplanten, Hofland Flowering Plants, Van Schie Potlelies, J&P Ten Have, Vreugdenhil Bulbs & Plants en Junglestar.   

Tijdens de Spring Fair kunnen bezoekers ook een kijkje nemen in de kwekerij van HL Hogervorst en het gehele assortiment bloeiende planten bekijken. Ook worden twee noviteiten van Hofland Flowering Plants gepresenteerd: Dianthus I Love U en Exacum Sapphire.

Vanwege de geldende coronamaatregelen is vrije inloop niet mogelijk. Wel biedt Decorum de mogelijkheid voortijdig een tijdsblok te reserveren.


26-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS