zondag 26 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Dummen Orange gaat meer focussen op veredeling en vermeerdering

Dummen Orange gaat meer focussen op veredeling en vermeerdering

Nadat veredelaar Dümmen Orange eerder al de verkoop van standaard rozen en gerbera's toevertrouwde aan L&M Group, besteedt het nu ook de verkoop van haar eindproductie van specialty-rozen uit aan Parfum Flower Company uit Aalsmeer. De veredelaar heeft hiertoe besloten om zich verder te kunnen focussen op haar core business: het veredelen en vermeerderen van sierteeltgewassen.

"Door onze overeenkomsten met L&M en Parfum Flower brengen we duidelijkheid in de markt over onze kernactiviteiten en de focus op onze veredelingscapaciteiten", aldus Reinoud Hagen, Managing Director Cut Flowers van Dümmen Orange.

Voor Parfum Flower zijn de specialty rozen een aanvulling op het assortiment van meer dan 225 soorten speciale tuin-, geur- en trosrozen. Het bedrijf veilt niet, maar werkt met een wereldwijd netwerk van ruim 400 exporteurs, groothandels en bloemisten. "Hierdoor krijgen we veel sneller commerciële feedback op ons aanbod. De marktinzichten die we op die manier opdoen, gebruiken we bij het verder ontwikkelen en selecteren van rassen die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten", vertelt Hagen.

Wouter de Vries, Managing Director Parfum Flower Company: "Voor ons is dit een hele mooie en passende verbreding van onze portfolio, met als bijkomend voordeel dat we door de samenwerking met Dümmen Orange veel dichter bij de veredelingsbron komen te zitten."

 V.l.n.r.: Niels Pennings, Sales Manager Rose EU, Dümmen Orange - Pieter Filius, Sales Manager, Parfum Flower Company - Reinoud Hagen, Managing Director Cut Flowers, Dümmen Orange - Wouter de Vries, Managing Director, Parfum Flower Company.


Leandra de Boef | 26-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS