maandag 24 januari 2022
FN TOP add

De eenzame fietser #blog

De eenzame fietser #blog

"Hoe sterk is de eenzame fietser die krom gebogen over zijn stuur tegen de wind zichzelf een weg baant?”

Met FloraHolland koersen wij op het allerhoogste niveau. Op het programma staat een hobbelig parcours met veel bochten. Steven van Schilfgaarde is onze kopman. Maar een aantal leden heeft grote zorgen; is onze kopman sterk genoeg? Kan het team FloraHolland als eerste over de finish komen?

Tijdens de trainingen zorgt een aantal goed getrainde ledenraadsleden dat Steven uit de wind fietst. Jack Goossens, de voorzitter van de Raad van Commissarissen, duwt hem zelfs op moeilijke momenten.

Tijdens de koers is dit geen optie. Reglementair kunnen wij dan uit de koers gezet worden. Nee, wij hebben een sterke kopman nodig.

De groep bezorgde kwekers wil dat de kopman een individuele tijdrit gaat rijden ,voordat de koers begint. Deze tijdrit moet binnen een vooraf afgesproken tijd gereden worden. De kopman ziet dit niet zitten en de voorzitter en een aantal ledenraadsleden al helemaal niet.

Ik heb mij voorgenomen om tijdens de koers een plek bergop te bemachtigen. Het blijft een machtig mooi gezicht om de renners te zien zwoegen en zweten om boven te komen. Daar wordt het verschil in de wedstrijd gemaakt.

Er zijn professionele wielrenners die de gestelde tijdrit binnen de gestelde normen rijden. Grote kans dat die met een hele grote voorsprong als eerste over de finish rijden.

Mark Rutte stapt voor minder dan de helft van het salaris van onze kopman op de fiets, maar ja, die heeft weer geen verstand van bloemen...

Roland Duyvesteijn
Kweker Holland Strelitzia
 

Bron: www.Floranews.com
26-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 Evanthia Tanacetum

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS