dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Bloemen van DFG voor Voedselbank Uithoorn

Bloemen van DFG voor Voedselbank Uithoorn

Dutch Flower Group (DFG) heeft deze week boeketten en bossen bloemen gedoneerd aan Voedselbank Uithoorn. “Juist in deze toch wat vreemde tijden, willen we de gezinnen die afhankelijk zijn van een voedselpakket verblijden met een kleurrijke bos bloemen”, aldus Brit Fopma, Communicatie Manager bij DFG.

Harry Brockhoff, CFO bij DFG vertelt dat het door de impact van COVID-19 geen makkelijk jaar is geweest: “Maar het heeft onze sierteeltsector ook weer veel gebracht. Zo hebben we vorig jaar samen met Ali B. ruim 150.000 kleurrijke boeketten weggegeven aan de ouderen in verzorgingstehuizen in heel Nederland, tijdens de sectoractie ‘Samen tegen eenzaamheid bij ouderen’."

"Dat deden we in samenwerking met meerdere partners in de sierteeltketen. Mede dankzij The Floral Connection (DFG-bedrijf in De Kwakel en het Westland, met de merken Bloom, Green Partners en Greenex) kunnen we nu iets bijdragen aan de gezinnen die afhankelijk zijn van een voedselpakket. Een bos bloemen op tafel zorgt toch vaak voor een glimlach.”

bron en foto: DFG 


Redactie Floranews | 21-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS