maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Beekenkamp opent deuren in week 24 voor online en offline bezoek

Beekenkamp opent deuren in week 24 voor online en offline bezoek

Week 24 is een begrip in de tuinbouwbranche. Dat is dé week dat veredelaars en producenten hun assortiment presenteren aan de wereldwijde keten. Beekenkamp toont dit jaar haar nieuwe introducties, diverse totaal concepten en oplossingen voor de hele supply chain in het gloednieuwe Inspiration Center onder de naam Celebrate the Seasons. 

In het gloednieuwe Inspiration Center inspireren zij de hele supply chain met producten die het komende jaar beschikbaar zijn. Het commerciële assortiment wordt uitgelicht in diverse retail en handel presentaties, met de focus op eigen totaal concepten. Daarnaast worden ook de door Beekenkamp unieke, experimentele en nieuw ontwikkelde en gesteste producten getoond.

Ook is de showtuin van 14 t/m 18 juni geopend. Hier toont de veredelaar diverse zaad,- en stekproducten zoals de producten bij de consument in de tuin staan. De showtuin is ook de gehele zomer op afspraak te bezichtigen.

Zowel het Inspiration Center als de showtuin zijn in week 24 op afspraak te bezoeken. Celebrate the Seasons is zowel fysiek als digitaal te bezoeken.


Redactie Floranews | 20-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS