zondag 26 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Artisan: Welzijn van onze medewerkers belangrijker dan ooit

Artisan: Welzijn van onze medewerkers belangrijker dan ooit

Artisan vindt het welzijn van haar medewerkers belangrijker dan ooit. Daarom is de orchideeënkwekerij uit Nieuwaal vorige maand een samenwerking begonnen met sportschool Personal Active uit Zaltbommel.

In samenwerking met Richard van Personal Active heeft Wilco Verhoeven, directeur van Artisan, het voor zijn personeel mogelijk gemaakt om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van de diensten van deze sportschool. Wilco Verhoeven: "Het welzijn van mijn medewerkers staat voorop en om hieraan bij te dragen wil ik de weg naar sporten zo klein mogelijk maken. Want sporten is niet alleen goed voor de fysieke gesteldheid, maar ook voor de mentale gezondheid van de medewerkers."

De medewerkers gaan een jaar lang gebruik maken van het Personal Active Health Program. Via een uitgebreide health check gaan de trainers kijken wat het beste bij het individu past, zowel op sportief, mentaal, fysiek vlak en de voeding. Zo krijgen zij een advies op maat en kunnen zij doelgericht aan de slag.

Met dit initiatief speelt Artisan een actieve rol in het welzijn van de medewerkers. "Want samen sporten is niet alleen goed voor het individu maar ook voor een groep. Onze medewerkers zullen samen een inspanning leveren wat weer een andere band onderling creëert. Dit laat zien dat het sociale aspect bij sporten net zo belangrijk is als het fysieke aspect", aldus Verhoeven.


Redactie Floranews | 19-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS