dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Duitse en Nederlandse showtuinen Dümmen Orange hele zomer open

Duitse en Nederlandse showtuinen Dümmen Orange hele zomer open

Veredelaar en vermeerderaar Dümmen Orange opent de hele zomer zijn showtuinen in het Duitse Rheinberg en het Nederlandse De Kwakel. Van week 24 tot en met september kunnen klanten op afspraak langskomen om een ​​goed beeld te krijgen van het actuele assortiment eenjarige planten, vaste planten en potplanten.

In dezelfde periode is er een digitale rondleiding beschikbaar voor klanten die niet de mogelijkheid hebben om de showtuinen persoonlijk te bezoeken.

In de showtuin in Rheinberg wordt het volledige assortiment perkgoed en vaste planten van Dümmen Orange getoond. Van 14 tot en met 23 juni kunnen bezoekers er een bijzondere Retail presentatie zien in de gloednieuwe Retail Solutions Area.

De showtuin in De Kwakel staat bekend om zijn prachtige vaste plantentuin. Van 15 tot en met  25 juni wordt in een extra presentatie het merendeel van het assortiment perkplanten en potchrysanten getoond, plus highlights uit de productgroepen tropische planten en bloembollen.

Showtuin Dümmen Orange De Kwakel tijdens de FlowerTrials in 2019


Leandra de Boef | 19-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS