zondag 26 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Nieuw bij... SchermNed scherminstallaties

Nieuw bij... SchermNed scherminstallaties
Ruben Voois is twee maanden geleden bij SchermNed begonnen als projectleider.
Volgens directeur/ eigenaar Jack van der Voort lijkt het wel alsof hij er al jaren zit, oftewel een mooie match. 
 
Voois is 38 jaar, woont om de hoek en neemt met zijn 20 jaar ervaring, frisse ideeën mee. Hij is op zijn achttiende begonnen als monteur en heeft zichzelf door de jaren heen ontplooit tot een complete projectleider. Met de komst van Voois beschikt SchermNed nu over drie projectleiders: Arthur, Peter en Ruben.
 
Jack van der Voort (links) en Ruben Voois (rechts)
 
Voois gaat projecten opnemen en begeleiden. Hij zal betrokken zijn bij de technische opnames en uitvoering van scherminstallaties, insectengaas en luchtmechaniek bij bestaande en nieuwbouwprojecten. Zowel binnen Nederland als wereldwijd en zal daarbij zorgen voor de juiste mensen, materialen en machines. Als projectleider is het zijn verantwoordelijkheid om projecten zo goed mogelijk te laten verlopen en bij uitdagingen snel te schakelen voor een tevreden klant en het beste eindproduct!
 
"Ruben beschikt over alle eigenschappen die SchermNed graag terugziet in het nieuwe teamlid. Nadat we op de zaterdagmorgen tijdens een bakkie ook op het persoonlijke vlak een goede match bleken was de zaak snel beklonken. Kennis, kunde, gevoel en werkplezier waren hierin een belangrijke basis", vertelt Van der Voort."Ruben is technisch goed onderlegd, recht door zee, oplossingsgericht en transparant."
 
"Na enkele goede gesprekken met Jack over de mogelijkheden en mijn toekomst was de beslissing snel gemaakt. Als onderaannemer heb ik in het verleden al eens met SchermNed gewerkt, hierdoor kende ik al veel jongens binnen het bedrijf en ben ik bekend met de cultuur die er heerst. Ook spreekt naast de tuinbouw, de utiliteitstak van SchermNed mij erg aan”, aldus Voois.
 
 

 


Leandra de Boef | 19-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS