dinsdag 22 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Magical Hydrangea extra in spotlights met shopper activatie bij GroenRijk

Magical Hydrangea extra in spotlights met shopper activatie bij GroenRijk

Sinds woensdag 12 mei staat de Magical Hydrangea extra in de spotlights bij tuincentrumketen GroenRijk met een shopper activatie campagne.

Magical hortensia’s veranderen in één bloeiseizoen zeker drie tot vier keer van kleur. Dat maakt ze zo magisch. Ze zijn oersterk, waardoor je 150 dagen lang kunt genieten van de kleurverandering. Dankzij de stevige takken blijft de tuinplant ook overeind bij flinke regenbuien. Magical Hydrangea’s zijn verkrijgbaar als tuin-, balkon- en kamerplant.

Tijdens de shopper-activatie campagne krijgen klanten van GroenRijk bij aankoop van twee Magical hortensia’s een plantschepje cadeau. De magical hortensia's worden prominent op de winkelvloer gepresenteerd, waardoor de plant niet te missen is. Met A2 posters wordt de actie extra gecommuniceerd. De shopper activatie staat ook in de GroenRijkfolder, op de website en in de nieuwsbrief. De shopper activatie vindt plaats in alle GroenRijk vestigingen en geldt ook voor Magicals die worden verkocht in de webshop.


Redactie Floranews | 17-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS