dinsdag 19 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

PanAmerican Seed organiseert FlowerTalk

PanAmerican Seed organiseert FlowerTalk

PanAmerican Seed organiseert op 15 en 16 juni in plaats van de afgelaste FlowerTrials de FlowerTalk, een interactief programma dat klanten via een livestream kunnen bijwonen. Ook is van 15 tot en met 18 juni de vestiging in Venhuizen geopend voor bezoek op afspraak.

Tijdens de FlowerTalk richt de veredelaar zich op 15 juni vooral op distributeurs en jongeplantenkwekers. Tussen 13.00 en 14.00 uur worden de nieuwste rassen gepresenteerd en gaan de experts in op teelttechnische aspecten. 

Op 16 juni gaat PanAmerican Seed in op de uitdagingen van telers en bespreekt deze met experts. Ook worden diverse nieuwe rassen geïntroduceerd en wordt een bezoek gebracht aan het productiebedrijf van een van de klanten van de veredelaar. De livestream is ook op een later tijdstip te bekijken.

Jeroen Star, Sales Manager Europe, zegt over de FlowerTalk: "We zijn blij onze nieuwe rassen aan distributeurs en telers te kunnen laten zien. Zelfs in deze moeilijke tijd vinden we een oplossing om met elkaar in contact te blijven. Ik ben dan ook blij dat we een succesvolle livestream kunnen maken en hoop tevens enkele van onze distributeurs in onze kassen te kunnen ontmoeten".

 FlowerTrials 2019 - Floranews


Leandra de Boef | 14-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS