woensdag 23 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Roselily in the picture

Roselily in the picture

In de maand juni wordt Roselily gepromoot door Bloemenbureau Holland, Fleurop en kwekers. Met verschillende acties worden consumenten gestimuleerd om een boeket met deze dubbelbloemige lelies in huis te halen.

Roselily is een specifiek segment dubbelbloemige lelies met een minder sterke geur in vergelijking tot andere lelies en zonder stuifmeeldraden. De naam hebben de lelies te danken aan het feit dat de bloemen op rozen lijken als ze zich openen.

beeld: BloemenbureauHolland

Eén van de acties is een shopper activatie in samenwerking met Fleurop. Wie in juni een Roselily-boeket besteld bij Fleurop, maakt kans op één van de honderd boeketten ter waarde van 40 euro om weg te geven. De actie geldt zowel bij online bestellingen als bij aankoop bij Fleurop-bloemisten. De shopper activatie sluit aan bij de campagne 'We Hebben Meer Bloemen Nodig' van Bloemenbureau Holland en wordt via sociale media verspreid.

Daarnaast worden in juni nog meer activiteiten georganiseerd door de kwekers van Roselily. Zo vindt op 11 juni de Dutch Roselily Design Award plaats onder de zeven beste bloemisten in opleiding.

 


Leandra de Boef | 14-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS