dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

AIPH International Grower of the Year Awards 2022 geopend voor inzendingen

AIPH International Grower of the Year Awards 2022 geopend voor inzendingen

De International Grower of the Year (IGOTY) Awards 2022 is geopend voor inzendingen. Kandidaten kunnen zich tot en met 10 september 2021 inschrijven voor de IGOTY Awards 2022. De inzendingen worden door een panel van deskundigen uit de sector beoordeeld op economische prestaties, innovatie, marktinzicht, duurzaamheid en personeelsbeleid. Uit de inzendingen zal een shortlist worden geselecteerd.

De AIPH verwelkomt inzendingen van over de hele wereld. De IGOTY Awards worden utigereikt voor de beste werkwijzen en erkennen het 'beste van het beste' in sierteeltproductie in vijf categorieën; klare planten en bomen, jonge planten, snijbloemen en bloembollen, duurzaamheid en inspirerend bedrijf. Binnen elke categorie zijn bronzen, zilveren en gouden prijzen te winnen. Uit die categorieën zal slechts één winnaar worden gekroond tot de 'AIPH International Grower of the Year 2022' en de 'Gouden Roos' ontvangen - de meest begeerde prijs van de sector. De prijsuitreiking, georganiseerd door de International Association ofHorticultural Producers (AIPH), vindt plaats in januari 2022 tijdens de IPM Essen in Duitsland.

In januari 2020 werd Anthura, een wereldwijde specialist in anthuriums en orchideeën, uitgeroepen tot International Grower of the Year 2020. Anthura bereikte een unieke mijlpaal voor de tuinbouw toen haar onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling het DNA van orchideeën en anthuriums heeft doorgemeten en in kaart gebracht. Het bedrijf heeft sindsdien geïnvesteerd in infrastructuur, technologie en mensen om deze doorbraak te vertalen naar een duurzamere productie van anthuriums en orchideeën. De jury gaf het volgende commentaar: "Anthura is een rolmodel voor ons allemaal. Ze zijn erin geslaagd om de leider te zijn binnen het gehele palet; Innovatie, R&D, New Tech, Sales & marketing, milieu en HR."

 


12-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS