woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Groenbranche Trends 2022

Groenbranche Trends 2022

Bloemenbureau Holland heeft in samenwerking met Tuinbranche Nederland, iBulb, INretail en Bureau Nijman + Van Haaster voor 2022 vier stijltrends ontwikkeld die relevant zijn voor de sierteeltsector. Stijltrends die onderling weliswaar sterk verschillen, maar allemaal gebaseerd zijn op de huidige tijdgeest.

"Na de coronacrisis zoeken we naar een manier om de nieuwe wereld in te richten. We proberen ons aan te passen aan de onvoorspelbaarheid en grilligheid, maar doen dat niet eensgezind. Waar de ene groep een aanzet voor positieve veranderingen ziet, vervult het anderen met angst en stress. Polarisatie ligt op de loer en wordt versterkt door de informatiebubbels waar we in zitten. In deze tijdgeest is flexibiliteit en het blijven afstemmen op de veranderde werkelijkheid dan ook bijzonder belangrijk." Deze tendensen zijn vertaald naar vier praktisch toe te passen stijltrends voor 2022: 'Fresh Start', 'Bright and Breezy', 'Traditional Sentiment' en 'Wellness Bubble'. 

Met aantrekkelijk persmateriaal in vier talen, zowel in inspirerende beelden als teksten zal de media gestimuleerd worden om bloemen, kamer- en buitenplanten onder de aandacht te brengen bij consumenten. 


Leandra de Boef | 11-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS