woensdag 23 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Glansrol voor Phalaenopsis Beaution

Glansrol voor Phalaenopsis Beaution

Aan de gevel van orchideeën veredelaar Sion prijkt vanaf deze week de roze multiflora Phalaenopsis Beaution. In de nieuwste campagne is de roze bloem te zien in een trendy, futuristische setting die de voorbijganger als het ware tegemoet sprankelt.

De veredelaar staat al jaren bekend vanwege de opvallende uitingen die vaak een link naar fashion hebben. “Orchideeën en fashion gaan feilloos samen, dat laten we graag zien in onze campagnes,” aldus Eric Moor."

Er is bewust gekozen om een roze variëteit in de spotlights te zetten. "De kleur staat voor zorgzaamheid, vrolijkheid en werkt kalmerend. Iets wat we in deze onrustige tijden allemaal wel kunnen gebruiken,” legt Moor uit.

De nieuwste Sion campagne is gefotografeerd door Mathilde Karrèr die onder andere werkte aan de “The Green Gallery” van Bloemenbureau Holland en aan diverse campagnes van Victor & Rolf.

Sion Open June Edition

In de maand juni presenteert de veredelaar tijdens de Sion Open June Edition de nieuwste consumententrends en Phalaenopsis rassen in het Sion Trend Lab. Sion Open June Edition kan door vakgenoten op afspraak bezocht worden. 


Redactie Floranews | 11-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS