maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Hans Bakker nieuwe CEO Floriade Expo 2022

Hans Bakker nieuwe CEO Floriade Expo 2022

Hans Bakker is benoemd tot CEO en statutair directeur van Floriade Expo 2022. De Raad van Commissarissen heeft samen met de gemeente Almere, de aandeelhouder van de wereld­tuinbouw­tentoonstelling Floriade Expo 2022, aan de verdere invulling van de directietaken gewerkt. Sven Stimac continueert zijn werk voor de Expo-ontwikkeling als operationeel directeur.

Bakker is met ingang van 23 april 2021 benoemd tot CEO. In de weken hier voorafgaand was hij als strategisch adviseur bij de Floriade-organisatie betrokken. Bakker heeft zijn sporen verdiend als algemeen directeur van RAI Amsterdam en is tot 1 mei voorzitter van VNO-NCW Amsterdam.

Hij is enthousiast om in het komende jaar leiding te geven aan de voorbereidingen van de wereldtuinbouwtentoonstelling. “We komen in de realisatiefase van de Expo en staan aan de vooravond van het post-Coronatijdperk, waarin zich nieuwe kansen voordoen voor de organisatie van een Floriade. Vanuit mijn kennis en ervaring zal ik met grote inzet en plezier, samen met de collega’s van de Floriade-organisatie, er alles aan doen om voor de bezoekers, partners, founders en stakeholders, Floriade Expo 2022 in én voor Almere tot een groot succes te maken,” aldus Bakker. 


Redactie Floranews | 07-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS