woensdag 23 juni 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

The Flower Bazar komt naar FloriWorld

The Flower Bazar komt naar FloriWorld

In september en november van dit jaar vindt The Flower Bazar plaats in Floriworld in Aalsmeer. In een luxe pop-up boetiek worden bloemen, planten én decoratie in een adembenemende setting gepresenteerd op 15-16-17 september en op 3-4-5 november. The Flower Bazar in september staat in het teken van bloemen, planten en decoratie artikelen en die in november wordt geïnspireerd op het thema ‘Christmas’.

The Flower Bazar maakte in september 2020 voor het eerst deel uit van de beurs in Hamburg bij Boltze Home Deco, een grote decoratie leverancier die levert aan tuincentra, bloemisten, supermarkten, meubelhuizen en doe-het-zelf-bedrijven. Het succes van het nieuwe marktconcept heeft toen zelfs de creatieve initiatiefnemers Pascal Koeleman en Rudi Tuinman van 2Dezign verrast. “Naast twee volgende edities in Duitsland besloten we The Flower Bazar ook naar Holland halen. Alleen kwam de coronacrisis ertussen. Positief als we zijn hebben we de focus nu op het komend najaar gelegd."

Volgens het creatieve duo biedt The Flower Bazar zoveel meer dat dit niet in de standaard formule past. "Daarom die luxe pop-up boetiekomgeving met de juiste combinaties in bloemen en planten en heel veel decoratie die bezoekers hier op een eigentijdse en unieke manier hun inkopen laat doen." Ze zien in The Flower Bazar een mooi antwoord op de wens van grotere retailers die hun inkopen willen doen in een relatief rustige omgeving waar het totaalplaatje aanwezig is.


06-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS