zondag 25 juli 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Eurovisie Songfestival biedt mooie promotiekans Nederlandse bloemen en planten

Eurovisie Songfestival biedt mooie promotiekans Nederlandse bloemen en planten

Van 18 tot en met 22 mei vinden de halve finales en de finale van het Eurovisie Songfestival plaats in Ahoy Rotterdam. Een geweldige promotie voor Nederland als hostland en natuurlijk ook een geweldige kans voor de promotie Nederlandse bloemen en planten.

Vanaf aanstaande vrijdag 7 mei zijn Nederlandse bloemen en planten vertegenwoordigd in verschillende decoraties rondom de Ahoy. Deze worden verzorgd door LM Flower Fashion Productions in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera en zijn te bewonderen tot en met de finale op 22 mei.

Inspiratie voor de opvallende decoraties is het officiële Eurovision logo gebaseerd op de kleuren van de vlaggen van alle 39 deelnemende landen met nadruk op verbinding en samenzijn. De verschillende variëteiten Nederlandse bloemen en planten worden ook in deze opvallende kleurencombinatie gedecoreerd. De Eurovision slogan “Open Up” vertelt waar Nederland voor staat; een land met een open blik naar de wereld. Dit wordt met de bloemen en planten als “Open up to the world of flowers and plants” vertaald.

Het Eurovisie Songfestival is wereldwijd een van de grootste en bekendste festivals. Duncan Laurence zong zich in 2019 in Tel Aviv naar de winst en dat betekent dat de 65e editie van het songfestival dit jaar in ons land plaatsvindt. De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2021 in Nederland is een samenwerking tussen NPO, NOS en AVROTROS, in coproductie met de EBU.
 


04-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107WERKENBIJGGRS


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS