woensdag 12 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Moederdag shopper activatie potanthurium bij GroenRijk

Moederdag shopper activatie potanthurium bij GroenRijk

Vanaf 5 mei start bij tuincentrum GroenRijk een shopper activatie met potanthuriums in samenwerking met kwekerscollectief Anthurium Info en Bloemenbureau Holland. In de aanloop naar Moederdag, wordt de consument verleid tot het kopen van anthuriums en geldt de actie: bij aankoop van 2 anthuriums een mini-anthurium in potmaat 9 cm cadeau.

Met de shopper activatie willen anthuriumkwekers en -veredelaars de diversiteit van het assortiment laten zien en de sterke eigenschappen benadrukken. "Door de lange bloeitijd, gemakkelijke verzorging en luchtzuiverende karakter is de anthurium een ontzettend dankbare plant en sluit dit tevens aan op de generieke consumentencampagne van Bloemenbureau Holland ‘Bedankt Plant’. Anthuriums zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten verkrijgbaar én in de bloemen is een hartenvorm te herkennen. Dit maakt het een uitermate geschikt cadeau voor Moederdag."

Met onlineadvertenties vanuit Mooiwatplantendoen.nl, GroenRijk.nl en Anthuriuminfo.com worden consumenten bereikt. Ook communiceert GroenRijk de actie in de (online) folder en nieuwsbrief en worden lokale (online)media rondom de GroenRijk-winkels ingezet om mensen naar de winkel te krijgen.

Van 3 tot en met 7 mei maken klanten ook kans op een exclusief anthuriumpakket ter waarde van 50 euro. Op de Instagrampagina van GroenRijk komen prijsvragen waarbij consumenten kans maken op een van de 5 anthuriumpakketten. 


Redactie Floranews | 03-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS