zondag 25 juli 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

We hebben meer bloemen nodig-campagne 2021 van start

We hebben meer bloemen nodig-campagne 2021 van start

Op 10 mei aanstaande start Bloemenbureau Holland weer met de succesvolle campagne ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’. Eerst in het Verenigd Koninkrijk (VK), Duitsland en Nederland en op 30 mei ook in Frankrijk.

De campagne ‘We Hebben Meer Bloemen Nodig’ draait om de hoogtepunten die je viert met bloemen: vriendschappen, mijlpalen, liefde en veel andere belangrijke zaken in het leven. "Vooral nu hebben we daar behoefte aan. Met nieuwe elementen in de campagne tonen we de veerkracht van de mensheid en de kracht om vooruit te blijven kijken", alsdus campagnemanager snijbloemen Daan Langstraat van Bloemenbureau Holland.

De internationale campagne wordt drie weken uitgerold met een stevig mediaplan, waarbij dit jaar gekozen is voor televisie als belangrijkste medium in alle vier de kernlanden. Het grootste gedeelte van het mediabudget gaat naar inzet van korte (10 seconden), impactvolle televisiecommercials.

Daarnaast bevat het mediaplan een online video voor inzet op YouTube, social posts op Instagram en Facebook. In het verlengde van de campagne komt op Mooiwatbloemendoen.nl nieuwe content met nieuwe fotografie. In Nederland wordt bovendien samengewerkt met Fleurop Nederland met een shopper activatie die gekoppeld wordt aan de campagne.


03-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS