donderdag 23 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

FloraHolland kiest Frontline Solutions voor implementatie cloud klantcontact en WFM oplossingen

FloraHolland kiest Frontline Solutions voor implementatie cloud klantcontact en WFM oplossingen

Royal FloraHolland en Frontline Solutions gaan gezamenlijk Genesys Cloud implementeren en uitrollen als klantcontact oplossing. En tegelijk de Workforce Management oplossing Verint Monet implementeren als vervanging van de huidige Excel-planningen.

De bloemenveiling is vorig jaar een zoektocht gestart naar een Workforce Management oplossing. Na meer inzicht in de strategie en visie werd de zoektocht uitgebreid naar een telefonieplatform. Mede ingegeven door het thuiswerken van de medewerkers en de verwachting dat die ontwikkeling ook in de toekomst blijvend is.

Voor optimale flexibiliteit en efficiency in het klant contact center worden beide oplossingen en Microsoft Dynamics met elkaar gekoppeld. De twee cloud oplossingen bieden een innovatieve en flexibele basis die overal toegankelijk is. Bovendien zijn de oplossingen rijk aan functionaliteit en eenvoudig te beheren door het contact center zelf.

“Toen bleek dat Frontline Solutions zowel Genesys Cloud als Verint Monet als oplossing aanbood, was de keuze voor ons niet meer lastig", vertelt Arja Boele, Manager Klant Contact Center FloraHolland. "We ervaren Frontline als een fijne gesprekspartner, een niet al te groot bedrijf met aandacht voor de klant. Ze zijn goed in meedenken met hun klanten en zijn flexibel. Royal FloraHolland heeft dit als grote organisatie zonder ervaring met cloud oplossingen gewoon nodig. En, er was simpel een goede klik en dat vind ik erg belangrijk voor een goed partnership.”


03-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS