dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Vraag naar ongestokte orchideeŽn van Artisan blijft groeien

Vraag naar ongestokte orchideeŽn van Artisan blijft groeien

Vijf jaar geleden introduceerden Artisan uit Nieuwaal haar Original Orchids. Na vijf jaar horen ze nog steeds tot de kernproducten van Artisan. Original Orchids werd destijds op de markt gebracht als de orchidee zoals de natuur haar bedoeld heeft: ongedwongen, weelderig en met een natuurlijke uitstraling. Daar is, na vijf jaar, nog niks aan veranderd. En gelukkig maar, want de vraag naar natuurlijke producten met een botanische uitstraling blijft volgens de kweker nog steeds stijgen.

Maar natuurlijk heeft Artisan niet stilgezeten sinds de introductie. Zo zijn de bloemstelen van de takken van Original Orchids nog sterker geworden en de houdbaarheid is nog langer. Inmiddels zijn de ongestokte, weelderige orchideeën beschikbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren. Deze regenboog bestaat uit de soorten Yellow, Blush, Varese, Kiss, Stripe, Red en White. Prachtig om met elkaar te combineren, maar ook om op soort te bestellen.

De uitstraling van Original Orchids past goed in de huidige plant- en interieurtrends, ze zijn namelijk perfect te combineren met bijvoorbeeld groene planten. Artisan verwerkt haar Original Orchids ook in haar Living Collection, een trendy collectie met woonaccessoires, waarin de orchidee helemaal tot haar recht komt.

Original Orchids is verkrijgbaar met 3, 4 en 5 takken, zodat er voor elke klant een aanbod op maat beschikbaar is.


Redactie Floranews | 29-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS