woensdag 23 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Zomereditie Thursd Online Trade Fair

Zomereditie Thursd Online Trade Fair

Van 17 tot 23 juni organiseert Thursd een zomereditie van de Thurs Online Trade Fair (TOTF). Twee zeer succesvolle edities van de TOTF hebben aangetoond dat ook online beurzen een geweldig podium zijn voor de sierteelt. De inschrijving van de TOTF Summer Edition is deze week begonnen.

De Thursd Online Trade Fair is alleen online te bezoeken. Op de eerste twee edities afgelopen oktober en januari stonden grote namen uit de sierteeltsector, zoals veredelaars Dümmen Orange, De Ruiter, Royal Van Zanten, Anthura en David Austin. Ook kwekersgroepen als Decorum, Marginpar en DecoFresh en individuele kwekers zoals Bredefleur, Red Lands Roses en Marjoland waren aanwezig op deze online beurs. Thursd verwacht ook nu weer een flink aantal mooie namen te kunnen presenteren.

“We zien dat steeds meer bedrijven uit de sierteeltsector het belang inzien van online aanwezigheid en hier hun kansen pakken", vertelt Marcel de Romph, managing editor van Thursd. "Fysieke ontmoetingen zullen de komende tijd lastig of zelfs onmogelijk blijven, zeker internationaal. We laten elke week op Thursd.com zien hoe we zelfs in een lockdown de sierteeltketen verbinden. Dat zal ook zo blijven na deze pandemie." De Romph ziet de nieuwe realiteit ook als een virtuele realiteit; "dit is het ‘nieuwe normaal’, en we laten op Thursd zien dat online enorm veel kansen biedt aan producenten om hun producten in de hele keten zichtbaar te maken, dus echt tot aan de bloemist en consument.”


Redactie Floranews | 28-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS