dinsdag 22 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Koninklijke onderscheiding voor eigenaar Royal Lemkes

Koninklijke onderscheiding voor eigenaar Royal Lemkes

Dit jaar worden 2832 burgers koninklijk gedecoreerd vanwege bijzondere verdiensten voor de samenleving. Eén daarvan is Cees van der Meij, eigenaar van Royal Lemkes. Hij is afgelopen maandag 26 april benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Van der Meij werd afgelopen maandag 26 april verrast door burgemeester Pieter van de Stadt van de gemeente Lansingerland, zijn familie en medewerkers van het bedrijf. Van der Meij krijgt de blijk van waardering vanuit de samenleving voor zijn rol in talloze projecten die hem, naar eigen zeggen, gegrepen hebben door een gevoel onrechtvaardigheid of onbarmhartigheid. "En dan is het een kleine moeite om je daar druk over te gaan maken", aldus Van der Meij.

Zo heeft Van der Meij onder andere een rol gespeeld in het sociale project Het Nieuwe Wij in de gemeente Lansingerland, was hij medeoprichting van Herberg Welgelegen in Rijnsburg en de oprichting van een macadamiafarm in Mozambique. Ook maakte Van der Meij jarenlang deel uit van de Vereniging voor het Protestants Christelijk Basisonderwijs die zes scholen in Rijnsburg bestuurt. Eerst als bestuurslid, later als voorzitter.

"Deze oorkonde is voor de mensen in het bedrijf en voor mijn familie,  die me de ruimte hebben gegeven om een rol te vervullen in die onrechtvaardigheid en onbarmhartigheid", aldus Van der Meij.


28-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS