maandag 21 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Priva en Viessmann bundelen krachten in ontwikkeling van Smart Building and Green Tech Solutions

Priva en Viessmann bundelen krachten in ontwikkeling van Smart Building and Green Tech Solutions

Priva en Viessmann bundelen hun krachten in een strategisch partnership in de ontwikkeling van Smart Building en Green tech Solutions. Om het langetermijnkarakter van deze samenwerking te onderstrepen, heeft Viessmann een minderheidsbelang in Priva genomen.

De twee familiebedrijven zien veel potentie en synergie in een samenwerking op technisch en commercieel gebied, waarbij een gezamenlijke toepassing van de nieuwste technologieën een impuls geeft aan de realisatie van slimme gebouwen en netwerken, zogeheten ‘smart grids’.

Met de kapitaalinjectie van Viessman kan Priva als onafhankelijk familiebedrijf haar innovatieve technologieagenda en internationale groei versnellen. Viessmann kan haar klimaatoplossingen voor commerciële gebouwen sneller ontwikkelen en verdere zakelijke kansen in de tuinbouwomgeving verkennen.

“Deze samenwerking maakt ons beiden sterker, waarbij wij onze onafhankelijkheid en de waarden van ons familiebedrijf behouden. Het is een prachtige kans om samen invulling te geven aan onze belangrijke missie ‘creating a climate for growth’", aldus Meiny Prins, CEO van Priva.

Beide bedrijven geloven dat slimme samenwerkingen, netwerken en ecosystemen van cruciaal belang zijn om belangrijke problemen als de opwarming van de aarde, de energietransitie en de voedselzekerheid in de wereld, aan te kunnen pakken.

Maximilian Viessmann, Co-CEO van Viessmann: “Door de bundeling van krachten met Priva, kunnen wij onze propositie uitbreiden en nog relevanter maken voor meer klanten. Ik kijk ernaar uit om samen als twee technologie familiebedrijven innovatieve digitale diensten te ontwikkelen die een positieve bijdrage leveren aan het klimaat.”


Redactie Floranews | 26-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS