woensdag 12 mei 2021
FN TOP logo FN TOP add

Solano Orange zonnebloemen al vroeg op komst

Solano Orange zonnebloemen al vroeg op komst

De zomertijd is nog maar net van start gegaan en af en toe hebben we mogen genieten van een flauw zonnetje. Mark Bouw van KMB Flowers zet de zon nu kracht bij met Solano Orange. De stralende oranje variëteit uit de nieuwe zonnebloemcollectie Solano, brengt een zware kwaliteit en opent daarmee het zonnebloemenseizoen met overtuiging.

KMB Flowers en Evanthia zorgen dankzij een hechte samenwerking voor een wel heel vroege zonsopkomst. Daar waar het zonnebloemenseizoen vaak pas rond week 24 echt gaat lopen, zorgen de bloemenkwekerij uit Venhorst en Evanthia uit het Westland dat er vanaf woensdag 28 april al een ruime beschikbaarheid verkrijgbaar is via Royal FloraHolland in Rijnsburg en Aalsmeer.

Solano is een collectie van Helianthus annuus F1 variëteiten met een grote bloeikracht en robuuste, stevige stelen. Met intense kleuren en zeer goedgevulde, stuifmeelvrije bloemen trekt Solano de aandacht van de handel en bloemisten naar zich toe. Solano is beschikbaar vanaf de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar, totdat de bladeren van de bomen beginnen te vallen. Hiermee verzekert deze collectie de markt van een constante kwaliteit en beschikbaarheid.

 


Leandra de Boef | 23-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS