zondag 25 juli 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Maak kennis met de Bollenjongens

Maak kennis met de Bollenjongens

Vanaf 5 mei zend TV West een 10-delige serie uit over de Bollenjongens. Johan Overdevest volgde een jaar lang het werk van elf jonge ondernemers in de Bollenstreek die het hele jaar door druk zijn op het land en in de schuur.

Waarom zetten kwekers hun land volledig onder water? Hoeveel bollen gaan er in de Bollenstreek jaarlijks de grond in? Wat gaat er allemaal aan vooraf voordat de bloemen en bollen geëxporteerd kunnen worden? Wat is het verschil in vermeerdering tussen een tulp en een hyacint? Met welke regels hebben agrariërs te maken? Welke innovaties spelen er in de bloembollensector? Hoe ziet de toekomst van de Bollenstreek eruit? En hoe duurzaam is die toekomst?

Het antwoord op deze en nog veel meer vragen wordt gegeven in de 10-delige serie Bollenjongens van Bart, Mark, Lucas, Tim, Ruben, Frank, Carlo, Allan, Martijn, Daan en Stan.

De 10-delige serie Bollenjongens is vanaf woensdag 5 mei elke woensdag te zien vanaf 17.00 uur. De serie wordt gemaakt door Johan Overdevest in samenwerking met Greenport Duin- en Bollenstreek en uitgezonden door TV West. 

 


Leandra de Boef | 23-04-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS